آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد، بیکینگ سودا، نمک و شکر را در کاسه همزن برقی بریزید و کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.
آنگاه پنیر را بیفزائید و خمیر به دست آمده را 2 قسمت کنید و در کیسه نایلونی بگذارید.
سپس آن را 1 ساعت در یخچال نگه دارید و بعد هر کدام از خمیرها را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با چاقوی تیز،خمیر را به شکل مثلثهای هم اندازه، برش دهید.
حالا مثلثهای خمیری را با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و دوباره 1 ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون روی خمیرها تخممرغ بمالید و زیره و نمک بپاشید. آنگاه مثلثهای پنیری را به مدت تقریبی 15-18 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.