Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

مثلث‌های پنیر وزیره

مثلث‌های پنیر وزیره

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 40-45 عدد

آرد 400 گرم

بیکینگ سودا  یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک یک‌دوم  قاشق چایخوری

شکر 50 گرم

کره نرم شده  250 گرم

پنیر ماسکارپونه  240 گرم

تخم مرغ 1 عدد درشت

زیره سیاه 2 قاشق سوپخوری

نمک دریا  1قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد، بیکینگ سودا، نمک و شکر را در کاسه همزن برقی بریزید و کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.

آنگاه پنیر را بیفزائید و خمیر به دست آمده را 2 قسمت کنید و در کیسه نایلونی بگذارید.

سپس آن را 1 ساعت در یخچال نگه دارید و بعد هر کدام از خمیرها را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با چاقوی تیز،خمیر را به شکل مثلث‌های هم اندازه، برش دهید.

حالا مثلث‌های خمیری را با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و دوباره 1 ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون روی خمیرها تخم‌مرغ بمالید و زیره و نمک بپاشید. آن‌گاه مثلث‌های پنیری را به مدت تقریبی 15-18 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانمثلث های پنیر و زیرهشورینی زیرهطرز تهیه مثلث های پنیر و زیرهشیرینی پنیر و زیرهلقمه پنیر و زیره تعداد بازديد: 1200 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است