تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه روغن و پودرشکر را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 4 دقیقه با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود.
حالا آرد سفید، آرد برنج، آرد نخودچی و پودر هل را افزوده و قدری با همزن برقی بزنید. اکنون خمیر را یک تا دوبار چرخ کنید و بعد آن را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی یک سانتیمتر باز کنید و با برشگر کوچک قالب بزنید و در سینی بچینید.
اکنون رویشان پسته خرد کرده بپاشید و شیرینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید. پس از خنک شدن کامل، شیرینی را در ظرف زیبائی بچینید.