آشپزباشی- معصومه عیوضی
همه مغزها را آسیاب كنید و با عسل و ارده مخلوط نمائید تا به شكل خمیر در آید. آنگاه پوست خرما را بگیرید، هسته آن را در آورید و با چنگال له كنید. سپس خرما را به مخلوط فراهم كرده بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید، به شكل توپ در آورید و در كنجد خام و پودر نارگیل بغلتانید. اكنون شیرینی را به مدت تقریبی 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
یادآوری1: این شیرینی را در ظرف در دار و در یخچال نگهدارید.
یادآوری2: میتوانید برای افزایش كالری مقداری نیز خامه به این شیرینی بیفزائید و یا آن را با خامه میل كنید.