روش تهیه:
شیره انگور و زعفران را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و آن را روی بخار آب جوش بگذارید تا شیره انگور روان شود. بعد آرد را در تابهای بریزید و روی اجاق تفت دهید؛ تا جایی كه رنگش طلایی مایل به قهوهای رنگ شود. حالا آرد را الك كنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه شیره انگور را به آرد بیفزایید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید. سپس خمیر را با وردنه روی میز باز كنید. زیر و روی حلوا كنجد بپاشید و آن را به شكل لوزی ببرید. حلوا را در ظرف درداری نگهدارید.
یادآوری: هنگام افزودن شیره انگور به آرد، میباید هر دو گرم باشند.