آشپزباشی- مژگان فرهنگ
قالب مربع 23 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه بیسكویت و كره را با هم مخلوطكنید، در قالب بریزید و فشرده سازید.
سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال قراردهید. حالا مواد میانی را روی آن بدهید و صاف نمائید.
اكنون قالب را در یخچال بگذارید تا شیرینی كاملاً ببندد. اینك آن را برای پذیرائی به اندازهی دلخواه ببرید و با شكلات بیارائید.
روش تهیهی مواد میانی
آب لیموترش را همراه با پودر شكر و ژلاتین، روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین و شكر حل شود ولی مایه نجوشد.
آنگاه صبركنید تا خنك شود. حالا خامه، شكلات، پوست پرتقال و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس مایهی ژلاتینی را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.