تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه زرده تخممرغها را همراه با پودرهل به مدت تقریبی 7 دقیقه با همزن برقی بزنید.
سپس پودرشکر را کمکم بیفزائید و هم بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. اکنون بیکینگپودر و گردو را افزوده و مخلوط کنید.
حالا هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده، بردارید و با فاصله در سینی بگذارید، رویش خلال پسته بریزید و به مدت تقریبی 12 دقیقه، در فر بپزید.