Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

تست كنجد و عسل

تست كنجد و عسل

shooroshirin

0 0

متوسط

1850 کالری

مواد مورد نیاز

 مــواد لازم:

نان تست ............. 6 تكه

كره ..............30 گرم

عسل..............6 قاشق سوپخوری

كنجد بوداده .............150 گرم

زنجبیل .............1 قاشق چایخوری

انرژی كل 1850 كیلوكالری

 طرز تهیه:

نان تست را در فر كمی گرم كنید و مقداری از كره روی آن بمالید. یك قاشق عسل روی نان قرار دهید و با چاقو عسل را در تمام سطح نان پهن كنید. كنجد را در تابه كمی حرارت دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس زنجبیل را اضافه نمایید.

 

نان تست عسلی را در این مخلوط قرار داده و كمی با دست فشار دهید تا كنجد روی نان بچسبد و سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو نمایید. این نان تست مخصوص صبحانه می‌باشد.

برچسب ها: شیرینی کنجدیتست کنجد و عسلطرز تهیه تست کنجد و عسلشیرینی کنجدو عسلی تعداد بازديد: 754 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است