آشپزباشی - افسانه ظروفی
آرد،نمک و شکر را در کاسۀ همزن برقی بریزید و مایه خمیر را بیفزائید.مراقب باشید که مایه خمیر با نمک تماس نداشته باشد!
آن گاه پوست پرتقال،پوست لیمو،کره،تخم مرغها،زرده تخممرغها، وانیل و شیر را بیفزائید و این مخلوط را با مفتول مخصوص خمیر با همزن برقی بزنید تا مواد خمیر شود.
سپس سرعت همزن را افزایش دهید و در حدود 10 دقیقه خمیر را هم بزنید.
چنانچه خمیر خیلی شل بود،5 دقیقۀ دیگر آن را بزنید تا سفت تر شود.
حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید و به شکل توپ درآورید.
خمیر را در کاسۀ چربکرده بگذارید،رویش را با سلفون بپوشانید و صبر کنید تا حجمش دو برابر شود(حدود 4 ساعت).
اکنون قالب مخصوص پاندورا را به گنجایش 500 گرم،با کره چرب کنید و خمیر را در قالب بگذارید.
رویش را بپوشانید و در حدود 2 ساعت صبر کنید تا خمیر قالب را پر کند و حجمش دوبرابر شود.
اینک پاندورا را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجۀ سانتیگراد بپزید.
پس از 5 دقیقه نان شیرینی را از قالب درآورید و روی پنچرۀ سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.سپس پاندورا را با پودرشکر بیارائید.