آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی رولت را به اندازه 30 × 40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه زرده تخممرغها را همراه با شکر با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس سفیده تخممرغها را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
حالا زردهها و سفیدههای همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد مواد خشک را در دو نوبت به آن افزوده و مخلوط سازید.
اکنون مایه فراهم کرده رولت را در سینی بریزید و صاف کنید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر بپزید. آنگاه رولت را روی کاغذ روغنی برگردانید، کاغذ زیر رولت را جدا کنید و رولت را با کاغذ رول کنید.
همینکه رولت کاملاً خنک شد، آن را باز کنید و کرم پنیر را رویش بمالید و رولت را رول کنید و در کاغذ بپیچید.
اینک رولت را دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. اکنون رولت را در ظرف زیبایی قرار دهید و رویش را با خامه، چوب دارچین، استارانیس و فیسالیس بیارائید.
روش تهیة کرم پنیر: پنیر خامهای، شکر و زنجفیل را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه همزن را خاموش کنید و خامه را به این مخلوط افزوده و به کمک لیسک به آرامی هم بزنید.