Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 09:10

ووپی‌پای توت‌فرنگی

ووپی‌پای توت‌فرنگی

shooroshirin6

0 0

متوسط

15 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 375 گرم

 

بیکینگ پودر دو و یک دوم قاشق چایخوری

 

نمک 1 پینچ

 

کره 125 گرم

 

شکر 200 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

 

شیر 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

 

اسانس توت فرنگی یک چهارم قاشق چایخوری

 

رنگ مجاز خوراکی در صورت تمایل کمی

 

پوره توت فرنگی، صاف کرده 180 گرم

 

مواد لازم میانی:

 

کرم مارشمالو یک و یک چهارم پیمانه

 

پوست لیموی رنده کرده یک چهارم قاشق چایخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه کرم مارشمالو:

 

شکر 150 گرم

 

کورن سیروپ یا گلوکز رقیق یک دوم پیمانه

 

آب 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 

سفیده تخم مرغ 2 عدد درشت

 

کرم تار‌تار یک چهارم قاشق چایخوری

 

وانیل شکری یک دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را الک کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و هم بزنید.

سپس وانیل، شیر، اسانس توت‌فرنگی و رنگ خوراکی را همراه با آرد، بطور یک در میان درون مایه بریزید و مخلوط کنید. اکنون پوره توت‌فرنگی را نیز افزوده و مخلوط سازید.

آن‌گاه مایه فراهم کرده را درون کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر یک سانتیمتر، بریزید و هربار قدری از آن را با فاصله، در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

سپس شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید. حالا هر دو شیرینی را با مواد میانی به هم بچسبانید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

روش تهیه کرم مارشمالو: شکر، کورن سیروپ و آب را درون ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شکر حل شود و دمای آن به 120 درجه سانتیگراد برسد.

حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را همراه با کرم تار‌تار و وانیل درون کاسه همزن برقی بریزید و با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد و سفید شود.

اکنون سرعت همزن را کاهش دهید و شربت فراهم کرده را کم‌کم به سفیده تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا سفیده شفاف شود.

 

برچسب ها: ووپی پایووپی‌پای توت‌فرنگیووپی پای صورتیووپی پای کرمدار توت فرنگیووپی پای با کرم مارشمالو تعداد بازديد: 1676 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است