تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
آرد، بیکینگپودر و نمک را الک کنید و کنار بگذارید. آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. حالا تخممرغها را یکییکی بیفزائید و هم بزنید.
سپس وانیل، شیر، اسانس توتفرنگی و رنگ خوراکی را همراه با آرد، بطور یک در میان درون مایه بریزید و مخلوط کنید. اکنون پوره توتفرنگی را نیز افزوده و مخلوط سازید.
آنگاه مایه فراهم کرده را درون کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر یک سانتیمتر، بریزید و هربار قدری از آن را با فاصله، در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
سپس شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید. حالا هر دو شیرینی را با مواد میانی به هم بچسبانید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
روش تهیه کرم مارشمالو: شکر، کورن سیروپ و آب را درون ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شکر حل شود و دمای آن به 120 درجه سانتیگراد برسد.
حالا سفیده تخممرغها را همراه با کرم تارتار و وانیل درون کاسه همزن برقی بریزید و با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد و سفید شود.
اکنون سرعت همزن را کاهش دهید و شربت فراهم کرده را کمکم به سفیده تخممرغها بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا سفیده شفاف شود.