تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
کره، روغن جامد، شکر و پودرشکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغها و پوست لیمو را بیفزائید و هم بزنید. حالا آرد را افزوده و مخلوط کنید و بعد کرنبری را بیفزائید.
سپس خمیر بهدستآمده را در کیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.
توپهای خمیر را با فاصله در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینیها خنک شدند، هر دو از آنها را با کرم گاناش به هم بچسبانید.
روش تهیه کرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. آنگاه شکلات را بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. پس از خنک شدن آن را مصرف کنید.
یادآوری: اگر کرنبری در دسترستان نبود، میتوانید از کشمش استفاده کنید.