تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
کره و هر دو شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغها و وانیل را بیفزائید و هم بزنید. سپس آرد، بیکینگسودا و نمک را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بهدستآید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر مناسبی قالب بزنید. سپس خمیرها را در قالبهای مینی مافین قرار دهید. بهگونهایکه کف و دیواره قالب را بپوشاند.
اکنون قالب را در سینی بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اکنون مواد میانی را درون خمیر پخته بریزید و پس از خنک شدن، رویشان را با کارامل بپوشانید و با شکلات بیارائید.
روش تهیه سس کارامل: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. آنگاه تافی را بیفزائید و صبر کنید تا تافی آب شود. سس کارامل را پس از خنک شدن، مصرف نمائید.