آشپزباشی - افسانه ظروفی
تخممرغها، آرد، شکر و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا جمع شود.
آنگاه خمیر را به شکل توپ درآورید و در سلفون بپیچید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید (یا 40 دقیقه در فریزر بگذارید).
سپس خمیر را به 32 تکه مساوی تقسیم کنید و نیمی از آن را در یخچال نگه دارید.
16 عدد از آن را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه آغشته به آرد به قطر تقریبی 13/5 سانتیمتر باز کنید.
اکنون صبر کنید تا روی خمیرها به اندازه کافی خشک شود و بعد با برشگر به شکل برگ قالب بزنید.
خمیرهای قالب زده را در دمای محیط نگه دارید تا باقیمانده خمیر را آماده کنید.
حالا برگهای خمیری را در روغن داغ و شناور که دمای 180 درجه سانتیگراد را داشته باشد، برشته کنید تا طلائیرنگ شوند.
برگهای کریسپی را روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.
اکنون رویشان پودر شکر وانیلی بپاشید.