Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:59

برگ های کریسپی

برگ های کریسپی

shooroshirin

2 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 32 عدد 

تخم‌مرغ 3 عدد

آرد 400 گرم

شکر دانه‌ریز 50 گرم

شیر 4 قاشق سوپخوری

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

پودر شکر وانیلی برای روی شیرینی      

آشپزباشی - افسانه ظروفی

تخم‌مرغ‌ها، آرد، شکر و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا جمع شود.

آن‌گاه خمیر را به شکل توپ درآورید و در سلفون بپیچید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید (یا 40 دقیقه در فریزر بگذارید).

سپس خمیر را به 32 تکه مساوی تقسیم کنید و نیمی از آن را در یخچال نگه دارید.

16 عدد از آن را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه آغشته به آرد به قطر تقریبی 13/5 سانتیمتر باز کنید.

اکنون صبر کنید تا روی خمیرها به اندازه کافی خشک شود و بعد با برشگر به شکل برگ قالب بزنید.

خمیرهای قالب زده را در دمای محیط نگه دارید تا باقیمانده خمیر را آماده کنید.

حالا برگ‌‌های خمیری را در روغن داغ و شناور که دمای 180 درجه سانتیگراد را داشته باشد، برشته کنید تا طلائی‌رنگ شوند.

برگ‌های کریسپی را روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.

اکنون رویشان پودر شکر وانیلی بپاشید.

برچسب ها: شیرینیکیک و شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیشور و شیرینبرگ های کریسپیدستور تهیه برگ های کریسپیروش تهیه برگ های کریسپیطرز تهیه برگ های کریسپی تعداد بازديد: 1739 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است