Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:24

شیرینی شكلاتی پرتقالی

شیرینی شكلاتی پرتقالی

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

 كره نرم 100 گرم

 

پودر شكر 80 گرم

 

تخم‌‌مرغ 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شیر 1 قاشق سوپخوری

 

آرد 300 گرم

 

پودر كاكائو 20 گرم

 

نمك 1 پینچ

 

شكلات سیاه یا شیری آبكرده به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه آیسینگ:

 

پودر شكر 200 گرم

 

آب پرتقال 3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخم‌مرغ، وانیلین و شیر را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مخلوط آرد، پودر كاكائو و نمك را نیز درون مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 15 دقیقه در یخچال نگه‌دارید.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 6 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی بچینید. آن‌گاه سینی را در فر قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید.

شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و رویشان آیسینگ بریزید. سپس صبر كنید تا آیسینگ ببندد. بعد رویش را با شكلات آبكرده بیارائید.

روش تهیه آیسینگ: پودر شكر را الك كنید و در كاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه آب پرتقال را كم‌كم بیفزائید تا آیسینگ نسبتاً روانی به دست آید.

 

برچسب ها: بیسکویتشیرینی پرتقالیشیرینی شکلاتیشیرینی شكلاتی پرتقالیبیسکویت پرتقالی تعداد بازديد: 3021 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است