تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغ، وانیلین و شیر را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مخلوط آرد، پودر كاكائو و نمك را نیز درون مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 15 دقیقه در یخچال نگهدارید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 6 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی بچینید. آنگاه سینی را در فر قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید.
شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و رویشان آیسینگ بریزید. سپس صبر كنید تا آیسینگ ببندد. بعد رویش را با شكلات آبكرده بیارائید.
روش تهیه آیسینگ: پودر شكر را الك كنید و در كاسه مناسبی بریزید. آنگاه آب پرتقال را كمكم بیفزائید تا آیسینگ نسبتاً روانی به دست آید.