تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. پنیر خامهای و كره را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا خردههای كیك و شكلات چیپسی را اضافه نمائید و هم بزنید. سپس هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از این خمیر بردارید، به شكل توپ در آورید، در پودر شكر بغلتانید و با فاصله در سینی بچینید.
حالا سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، شیرینی را بپزید. سپس شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و با پودر شكر بیارائید.
یادآوری: برای تهیه كیك قرمز مخملی (Red velvet cake) به اینجا کلیک کنید.