Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:29

بیسكویت قرمز مخملی

بیسكویت قرمز مخملی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 250 گرم

 

كره‌ نرم 100 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد درشت

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كیك قرمز مخملی خردكرده 500 گرم

 

شكلات چیپسی سفید 120 گرم

 

پودر شكر برای غلتاندن شیرینی 80 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. پنیر خامه‌ای و كره را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا خرده‌های كیك و شكلات چیپسی را اضافه نمائید و هم بزنید. سپس هر بار به اندازه‌ یك قاشق سوپخوری از این خمیر بردارید، به شكل توپ در آورید، در پودر شكر بغلتانید و با فاصله در سینی بچینید.

حالا سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، شیرینی را بپزید. سپس شیرینی‌ها را روی پنجره‌ سیمی خنك كنید و با پودر شكر بیارائید.

یادآوری: برای تهیه‌ كیك قرمز مخملی (Red velvet cake) به اینجا کلیک کنید.

 

برچسب ها: مواد لازم بيسكويتآموزش بيسكويتبیسكویت قرمز مخملیروش تهيه بيسكويت قرمزبيسكويت قرمزبیسکویت مخملی تعداد بازديد: 1643 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيرينی چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است