آشپزباشی - آرزو مقدم
بیسکویت، پنیر ماسکارپونه و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.
آنگاه هر بار به اندازه 2 قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و یک عدد فندق درون آن بگذارید و به شکل توپ درآورید.
سپس ترافلها را روی سینی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
حالا شکلات (اضافی) و روغن مایع را در کاسه مناسبی بریزید و شکلات را به روش بنماری آب کنید.
اکنون ترافلها را روی توری سیمی بچینید و رویشان را با شکلات آبکرده بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد.
اینک ترافلها را در کپسولهای کاغذی مخصوص شکلات بگذارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری:
در صورت دلخواه میتوانید روی ترافلها را با خطوطی از شکلات شیری بیارائید (مطابق تصویر)