تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زرده تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر به همزدن ادامه دهید. حالا آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بهدست آید.
سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر شکلاتی را نیز به همین ترتیب آماده کنید و در یخچال نگه دارید. خمیر سفید را دو قسمت کنید و به یک قسمت مخلوط میوههای شکری، خلال پسته و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط کنید.
به قسمت دیگر نیز تخمخرفه و پوست لیمو بیفزائید و مخلوط کنید. حالا خمیرها را به اندازه 12×20 سانتیمتر باز کنید و خمیر شکلاتی را بین دو خمیر سفید بگذارید. هنگام روی هم قرار دادن خمیرها اندکی سفیده تخممرغ رویشان بمالید تا کاملا به هم بچسبند.
اینک روی خمیر را با کیسه نایلونی بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را با چاقوی تیز، ببرید و در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید. سینی را در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه بپزید.