تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
کره و پودرشکر را با همزن برقی فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. آنگاه زرده تخممرغها را بیفزائید و مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. سپس وانیل را افزوده و مخلوط کنید.
حالا آرد، بیکینگپودر و بادامزمینی را نیز بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی بهدستآید. اکنون خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید. اینک وسط خمیر را به کمک دسته قاشق چوبی گود کنید و داخل آن را با مارمالاد پر نمائید.
آنگاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را 15-20 دقیقه، بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، در صورت دلخواه، دوباره اندکی مارمالاد روی شیرینیها بگذارید.