تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه شکر قهوهای را کمکم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. سپس عسل و تخممرغ را نیز افزوده و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
حالا آرد، بیکینگپودر و نمک را با هم الک کنید و آن را درون مایه فراهم کرده بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اینک خمیر را با قاشق اسکوپ بستنی روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، مواد رویه را رویش بریزید و با پرالین گردو بیارائید.
روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس صاف و یکدستی حاصل شود.
روش تهیه پرالین گردو: گردوها را در فویل بپیچید و شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود. سپس آن را بجوشانید تا شکر کارامل و طلائی رنگ شود. حالا کارامل را روی گردوها بریزید و بگذارید خنک شود و ببندد.