آشپزباشی - آرزو گنجی
روغن، پودر قند، پودر هل و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید.
آنگاه زرده و سفیده تخممرغ را بیفزائید و مخلوط سازید.
حالا آرد برنج را درون این مایه بریزید و مواد را ورز دهید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید.
اکنون هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.
سپس خمیرها را با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان مهر مخصوص بزنید و تخم خرفه بپاشید.
اینک شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
میتوانید به نیمی از خمیر قدری زعفران حل کرده بیفزائید و شیرینی را در دو رنگ داشته باشید.