تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
كره، شكر و كره بادام زمینی را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه سفیدههای تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد و بیكینگپودر را درون این مایه بریزید و كورن فلكس، بادام زمینی، پرك جو و پودر نارگیل را به آن بیفزائید.
حالا خمیر فراهم كرده را در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون هر بار به اندازه نصف قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.
اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه شیرینی را بپزید. آنگاه روی شیرینیها عسل بریزید و با پسته بیارائید.
یادآوری: پرك جو را اندكی خرد كنید.