Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:03

بیسكویت ترد بادام زمینی

بیسكویت ترد بادام زمینی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 250 گرم

 

شكر قهوه‌ای 300 گرم

 

كره‌ بادام زمینی 250 گرم

 

سفیده‌ تخم‌مرغ 4 عدد

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كورن فلكس 160 گرم

 

بادام زمینی خرد كرده 130 گرم

 

پودر نارگیل 100 گرم

 

پرك جو 90 گرم

 

عسل و پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

كره، شكر و كره‌ بادام زمینی را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد و بیكینگ‌پودر را درون این مایه بریزید و كورن فلكس، بادام زمینی، پرك جو و پودر نارگیل را به آن بیفزائید.

حالا خمیر فراهم كرده را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون هر بار به اندازه‌ نصف قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.

اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 180درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه شیرینی را بپزید. آن‌گاه روی شیرینی‌ها عسل بریزید و با پسته بیارائید.

یادآوری: پرك جو را اندكی خرد كنید.

 

 

برچسب ها: بیسكویت ترد بادام زمینیبيسكويت تردروش تهيه بيسكويتمواد لازم بيسكويتبادام زمينيآموزش بيسكويت ترد بادامبيسكويت تعداد بازديد: 1645 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است