آشپزباشی - نجمه درویش ملا
همۀ مواد را بجز آرد و بیکینگ پودر در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آن گاه مخلوط الک کردۀ آرد و بیکینگ پودر را کم کم به این مایه بیفزائید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
سپس هر بار توپ هایی به اندازۀ گردو از خمیر بردارید و در سینی چربکردۀ شیرینی پزی قرار دهید.
حالا مرکز خمیر را با انگشت فشار دهید تا اندکی گود شود.اکنون قرابیهها را بمدت تقریبی 20دقیقه در فرگرم کرده با دمای 175 سانتیگراد بپزید. همینکه قرابیه ها خنک شدند،در مرکزشان قدری شکلات آبکرده بریزید و فندق بگذارید.اینک شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری: قرابیه فندق و پرتقال یکی از شیرینیهای خوشمزۀ ترکیه است.
ماندگاری این شیرینی 3 هفته در ظرف دربسته و در جای خنک می باشد.