تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
کره، خامه، کره بادامزمینی و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا صاف و یکدست شود. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و پودرشکر را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا روی ظرف را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید تا مایه سفت شود. اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در شکلات بغلتانید.
سپس ترافلها را در سینی دارای فویل بچینید و کنار بگذارید تا شکلات قدری ببندد. حالا رویشان ترافل بپاشید و همینکه شکلات کاملا بست، آن را در کپسول مخصوص شکلات قرار دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.