آشپزباشی - افسانه ظروفی:
روشتهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازة 20×30 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی به گونهای بپوشانید که کاغذ از دو لبة طولی قالب بلندتر باشد. آنگاه پرک جو، آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و در کاسة مناسبی بریزید.
سپس شکر، نارگیل و کره را به آن بیفزائید و هم بزنید. حالا این مخلوط را در قالب بریزید و خوب بفشارید و 10 دقیقه در فر بپزید. اکنون قالب را از فر درآورید و بگذارید لایة زیرین شیرینی خنک شود. آنگاه شیرعسلی، عسل و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. سپس این مایه را 5 دقیقه بجوشانید تا اندکی غلیظ شود و بعد آن را در قالب روی پایة شیرینی بریزید و 10 دقیقه در فر بپزید. حالا قالب را از فر در آورید و همینکه شیرینی خنک شد، مخلوط شکلات و روغن مایع را رویش بریزید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید. اینک شیرینی را با چاقوی گرم برش دهید و در صورت دلخواه با شکلاتهای دست ساختتان بیارائید.
خواص عسل
یک رژیم غذایی سالم و کامل به همراه خواب مناسب بهترین شیوه برای افزایش انرژی است، اما اگر به دنبال یک مادهی انرژیبخش سریع هستید، عسل گزینهی مناسبی است. به خصوص برای ورزشکارانی که در پی یک غذای مقوی هستند تا بتوانند مدت زمان بیشتری توان جسمی خود را حفظ کنند، عسل مادهی غذایی فوقالعادهای است.