تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
کره، شکر، تخممرغ و زرده تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه قهوه، وانیلین آرد، نمک، بیکینگپودر و فندق را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بهدستآید.
سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطرشش و نیم سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی
10 دقیقه بپزید. اینک شیرینی را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد هر دو عدد را با کرم گاناش به هم بچسبانید.
روش تهیه کرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه شکلات را بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.