تحریریه ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی
روغن را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی 5 دقیقه بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه سفیده و زردههای تخممرغ و هل را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید. سپس پودر شكر را افزوده و مخلوط كنید.
حالا گلاب و هر دو آرد را درون مایه فراهمكرده بریزید و خوب ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید. اكنون خمیر را بین دو ورقه كاغذ روغنی بگذارید و به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.
اینك خمیرهای برشخورده را در سینی چربكرده بچینید، رویشان مهر بزنید و تخم خرفه بپاشید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان برنجی را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بپزید.
یادآوری: رنگ این شیرینی پس از پختن، نمیباید تیره شود و بایستی سفید بماند.