تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
فر را با دمای 160 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه زردهی تخممرغها را بیفزائید و هم بزنید. سپس مخلوط آرد، آرد نخودچی، آرد برنج، هل، نمك و وانیلین را درون مایهی فراهم كرده بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید. توپهای خمیر را ابتدا در سفیدهی تخممرغ و بعد در گردو بغلتانید و با فاصله در سینی بچینید.
اكنون سینی را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.