Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:03

شیرینی اُسكار

شیرینی اُسكار

shooroshirin5

0 0

آسان

25 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ 250 گرم

 

پودر شكر 115 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 80 گرم (حدود 3 عدد زرده‌ی تخم‌مرغ)

 

آرد 300 گرم

 

آرد نخودچی 20 گرم

 

آرد برنج 100 گرم

 

هل آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

گردوی خرد كرده 60 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

فر را با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و هم بزنید. سپس مخلوط آرد، آرد نخودچی، آرد برنج، هل، نمك و وانیلین را درون مایه‌ی فراهم كرده بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید. توپ‌های خمیر را ابتدا در سفیده‌ی تخم‌مرغ و بعد در گردو بغلتانید و با فاصله در سینی بچینید.

اكنون سینی را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرقنادیشیرینی پزیشیرینی اُسكار تعداد بازديد: 1966 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است