Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

تارتلت بادام

تارتلت بادام

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 300 گرم

 

پودر شكر  3 قاشق سوپخوری

 

كره سرد خرد كرده 150 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

خلال بادام  300 گرم

 

مواد لازم میانی:

 

كره نرم 100 گرم

 

پودر شكر 100 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

بادام آسیاب كرده 150 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

آرد و پودر شكر را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، كره را بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده‌ نان درآید. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم‌ساعت در یخچال نگه‌دارید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 5 میلی‌متر باز كنید و در قالب تارتلت به عرض تقریبی 8 سانتیمتر پهن نمائید. اكنون مواد میانی را درون خمیر بریزید و رویش را صاف كنید.

آن‌گاه با اضافی‌های خمیر روی تارتلت را به شكل راه راه بیارائید و خلال بادام بپاشید. اینك قالب‌ها را در سینی قرار دهید و تارتلت بادام را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

همینكه تارتلت‌ها خنك شدند، رویش را بپوشانید و در سبد پیك‌نیك بگذارید.

روش تهیه مواد میانی: كره، پودر شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و بادام آسیاب كرده را اضافه كنید.

یادآوری: می‌توانید این تارتلت را در قالب مخصوص تارت به قطر 23 سانتیمتر نیز تهیه كنید.

 

برچسب ها: تارتلتتارتلت بادامتارتلت کرمدار بادامیتارتلت بادامیتارتلت با کرم بادام تعداد بازديد: 2088 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است