تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد و پودر شكر را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، كره را بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده نان درآید. آنگاه تخممرغ و وانیلین را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیمساعت در یخچال نگهدارید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 5 میلیمتر باز كنید و در قالب تارتلت به عرض تقریبی 8 سانتیمتر پهن نمائید. اكنون مواد میانی را درون خمیر بریزید و رویش را صاف كنید.
آنگاه با اضافیهای خمیر روی تارتلت را به شكل راه راه بیارائید و خلال بادام بپاشید. اینك قالبها را در سینی قرار دهید و تارتلت بادام را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
همینكه تارتلتها خنك شدند، رویش را بپوشانید و در سبد پیكنیك بگذارید.
روش تهیه مواد میانی: كره، پودر شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و بادام آسیاب كرده را اضافه كنید.
یادآوری: میتوانید این تارتلت را در قالب مخصوص تارت به قطر 23 سانتیمتر نیز تهیه كنید.