تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه زردهی تخممرغ، پوست پرتقال و پوست لیمو را بیفزائید و اندكی با همزن برقی بزنید. سپس مخلوط آرد و نمك را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسهی نایلونی قرار دهید و به مدت تقریبی 1 ساعت، در یخچال نگه دارید.
حالا فر را با دمای 190 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر، قالب بزنید و با فاصله، در سینی بچینید.
اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینیها را بپزید. همینكه شیرینیها خنك شدند، آنها را با آیسینگ و ژلههای شكری، بیارائید.
روش تهیهی آیسینگ: در ظرف مناسبی، سفیدهی تخممرغ و آبلیمو را با مفتول دستی بزنید. سپس پودر شكر را كمكم اضافه نمائید تا آیسینگ صاف و یكدست شود.