Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:14

صدف‌های خرمایی

صدف‌های خرمایی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره.......................35 گرم

شکر.................. 40 گرم

وانیل.................... یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

زرده تخم‌مرغ کوچک ......................1 عدد

ماست ...................42 گرم

روغن مایع .................30 گرم

آرد................... 155 گرم

بیکینگ‌پودر...................... یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

مروارید خوراکی برای تزیین..................... به مقدار لازم

 

مواد میانی

رطب پوست و هسته گرفته‌شده...................... 100 گرم

آب جوش................ 1 قاشق سوپ‌خوری

گردو، خردشده .......................30 گرم

دارچین و جوز بویا ....................از هرکدام یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش‌تهیه

کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید. کره به دمای محیط رسیده را داخل کاسه همزن ریخته و شکر را اضافه کنید و حدود دو دقیقه بزنید، وانیل را همراه زرده تخم‌مرغ اضافه کرده و مجدداً مواد را به مدت یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید، ماست را افزوده و در حد مخلوط‌شدن هم بزنید، سپس روغن مایع را بیفزایید و یک دقیقه دیگر هم بزنید، در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد رفته و خمیری نرم حاصل شود.

از خمیر گلوله‌هایی کوچک بردارید و داخل کاترهای انژکتوری انداخته و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید قرار دهید، سپس به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر از پیش گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از پخت از فرخارج کرده و پس از خنک‌شدن مواد میانی را بین کوکی‌ها قرار دهید و با مروارید خوراکی تزیین نمایید.

روش تهیه مواد میانی:

رطب‌ها را با آب جوش مخلوط کنید تا نرم شوند، سپس گردوی خردشده و ادویه‌ها را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

برچسب ها: شیرینی خرماییطرز تهیه صدف‌های خرماییصدف‌های خرمایی تعداد بازديد: 462 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است