تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مینی مافین را چرب سازید. آنگاه کره، پودر شکر و پوست لیمو را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. سپس تخممرغ را بیفزائید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
حالا مخلوط آرد، آرد ذرت و نمک را درون مایه بریزید و با لیسک هم بزنید تا خمیر لطیفی بهدست آید. اکنون خمیر را اندکی ورز دهید و آن را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید.
همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی
حالا با برشگر به قطر 6 سانتیمتر، دایرههائی از خمیر ببرید و در قالبهای مینی مافین بگذارید و 10 دقیقه در فر بپزید. اینک درون مینی مافینها را با مواد میانی پر کنید و با خلال پسته بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: عسل، شکر قهوهای و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. سپس آن را به مدت تقریبی 4 دقیقه بجوشانید و بعد از روی حرارت بردارید.
حالا خامه و مغزها را افزوده و مخلوط کنید.