آشپزباشی - آرزو مقدم
کره، شکر قهوهای و شکر سفید را در ظرف مناسبی بریزید و 2 – 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه زرده تخممرغ، تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا آرد، نمک و بیکینگ سودا را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیف و مناسبی حاصل شود.
اکنون خمیر بهدست آمده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت پودر کاکائو و به قسمت دیگر کره بادامزمینی بیفزائید.
آنگاه خمیر را روی سلفون به شکل مستطیل و به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و خمیر شکلاتی را روی خمیر ساده قرار دهید و هر دو خمیر را با هم رول کنید.
اینک خمیر رول شده را در سلفون بپیچید و یک ساعت در فریزر نگه دارید.
سپس خمیر را با چاقوی تیز به ضخامت یک سانتیمتر برش دهید و اسلایس کنید.
اکنون هر خمیر برش خورده را روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز کنید تا اندکی نازک شود و بعد یک تکه شکلات بین دو خمیر بگذارید و لبههای خمیر را بهم بچسبانید.
آنگاه خمیرهای فراهم کرده را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و کوکیها را به مدت تقریبی 15 – 18 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کوکیها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.