آشپزباشی - ابوالقاسم زارعيان :
روشتهیه
آرد را در تابهي مناسبي بريزيد، روي اجاق بگذاريد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. آنگاه كره را بيفزائيد و كمي تفت دهيد. سپس آن را از روي حرارت برداريد و صبر كنيد تا خنك شود. حالا پودر قند، پودر هل و بادام را اضافه و مخلوط كنيد. چنانچه حلوا خشك بود، كمي روغن مايع يا كره به آن بيفزائيد. اينك هربار به اندازهي 1 قاشق سوپخوري از حلوا برداريد، به شكل توپ درآوريد و در كاغذ مخصوص قرار دهيد و در ظرف زيبائي بچينيد.
یادآوری : ميتوانيد نيمي از حلوا را با 1 قاشق چايخوري زعفران دمكرده بياميزيد و حلوا را دو رنگ كنيد.