Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 20 آذر 1403 - 23:40

حلواي سفيد

حلواي سفيد

shooroshirin

0 0

متوسط

42 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 42 عدد:

آرد برنج.............. 180 گرم

كره.............. 120 گرم

پودر قند............ 120 گرم

پودرهل....... 1 قاشق سوپخوري

بادام خرد كرده................ 100 گرم

آشپزباشی - ابوالقاسم زارعيان :

 

روش‌تهیه

آرد را در تابه‌ي مناسبي بريزيد، روي اجاق بگذاريد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. آن‌گاه كره را بيفزائيد و كمي تفت دهيد. سپس آن را از روي حرارت برداريد و صبر كنيد تا خنك شود. حالا پودر قند، پودر هل و بادام را اضافه و مخلوط كنيد. چنانچه حلوا خشك بود، كمي روغن مايع يا كره به آن بيفزائيد. اينك هربار به اندازه‌ي 1 قاشق سوپخوري از حلوا برداريد، به شكل توپ درآوريد و در  كاغذ مخصوص قرار دهيد و در ظرف زيبائي بچينيد.

 

یادآوری :  مي‌توانيد نيمي از حلوا را با 1 قاشق چايخوري زعفران دمكرده بياميزيد و حلوا را دو رنگ كنيد.

برچسب ها: حلواانواع حلواحلوای سفیدتزیین حلواحلوا قالبیحلوا مجلسیطرز تهیه حلوای سفید تعداد بازديد: 660 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است