آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و چنانچه از فر دارای سیستم فن استفاده میکنید، 20 درجه دما را کاهش دهید.
آنگاه بادام، فندق و ادویهها را در آسیاب برقی بریزید و خرد کنید.
سپس این مخلوط را در سینی شیرینیپزی بریزید و 10 دقیقه در فر برشته کنید.
حالا آب و شکر را در ظرف کوچک و مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و بعد شربت را در حدود 5 دقیقه بجوشانید.
اکنون یک چهارم پیمانه از شربت را به مخلوط بادام و فندق بیفزائید.
آنگاه دمای فر را به 200 درجه سانتیگراد افزایش دهید و خمیرهای فیلو را از پهنا به سه قسمت برش دهید و از درازا آنها را نصف کنید.
اینک روی خمیرها کره بمالید و آنها را دو تا دو تا روی هم قرار دهید.
سپس روی هر خمیر قدری از مخلوط فندق و بادام بگذارید و خمیر فیلو را به شکل سیگارت بپیچید و در سینی چربکرده شیرینیپزی قرار دهید (مراقب باشید که سیگارتها بدون فاصله و کنار هم قرار بگیرند).
حالا روی سیگارتها کره بمالید و باقلوا را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.
اکنون شربت را گرم کنید و روی باقلوا که گرم است بریزید و آن را کنار بگذارید تا شربت جذب باقلوا شود.
آنگاه باقلوا را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.