تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
كره، پودر شكر و وانیلین را با هم مخلوط كنید و اندكی با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه مخلوط مواد خشك را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر لطیف و مناسبی حاصل شود.
سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده باز كردن شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و با برشگر دلخواهتان، قالب بزنید.
اكنون خمیرهای قالب زده را در سینی شیرینی پزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینكه بیسكویتها خنك شدند، هر دو عدد را با موس شكلات به هم بچسبانید و با خامه فرم گرفته و آلبالو بیارائید. اینك بیسكویتها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه موس شكلات: شكلات را به روش بنماری آب كنید و شیر را بجوشانید. آنگاه شكر و زرده تخممرغ را با همزن برقی مخلوط كنید و هم بزنید تا شكر حل شود.
سپس شیر داغ را كم كم به آن بیفزائید و كاسترد را به ظرف شیر برگردانید. حالا كاسترد را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود و پشت قاشق چوبی را بپوشانید.
اكنون كاسترد را كم كم درون شكلات آبكرده بریزید و هم بزنید. همینكه كاسترد خنك شد، نیمی از خامه فرم گرفته را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.