طرز تهیه بیسکویت موز و شکلات
سینی فر (تاون) را با كاغذ روغنی بپوشانید. چهل عدد از حلقههای موز را كنار بگذارید و باقیماندهی آن را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آنگاه آرد، بیكینگ پودر و كاكائو را درون كاسهی بزرگی مخلوط و الك كنید. سپس شكر، تخم مرغها، موز پوره كرده و كره را بیفزائید. حالا با قاشق فلزی مواد را هم بزنید (فقط در حد مخلوط شدن). بعد هربار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از مخلوط بردارید و با فاصله در سینی قرار دهید و روی هر یك حلقهای موز بگذارید. اكنون سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت ده دقیقه قرار دهید شیرینیها بپزد. آنگاه آنها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و با شكلات، خطوطی روی آنها ترسیم نمایید و در ظرف زیبائی بچینید.