آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
کره، پنیر خامهای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زرده تخممرغ و اسانس بادام را بیفزائید و هم بزنید. حالا آرد، بیکینگپودر، نمک و نارگیل را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بهدستآید.
سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و دست کم 2 ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید.
توپهای خمیر را در پودر نارگیل (اضافی) بغلتانید و با فاصله در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید. اکنون وسط توپهای خمیر را به کمک دسته قاشق چوبی گود کنید.
حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. شیرینیها را روی پنجره سیمی خنک کنید و وسط شیرینیها شکلات بگذارید.