تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
شربت را از روز قبل تهیه كنید و آن را كنار بگذارید. برای تهیهی خمیر لقما، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و تخممرغ، مایهخمیر و شكر را به آن بیفزائید.
آنگاه یكچهارم پیمانه آب ولرم را كمكم افزوده و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. سپس روی خمیر را بپوشانید و 15 دقیقه در دمای محیط نگه دارید.
حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری، از خمیر فراهم كرده بردارید، آن را به شكل توپ در آورید و در روغن داغ و فراوان سرخ كنید.
اكنون لقما را درون شربت بریزید و پس از چند دقیقه، از شربت در آورید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیهی شربت: شكر، آب و حلقههای لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه شربت را 5 دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید.