تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
سینی شیرینیپزی را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را هم چرب كنید. آنگاه شكر قهوهای، شكر سفید، خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و مایه به دمای 110 درجه سانتیگراد برسد.
زمانی كه مایه جوشید دماسنج را در مایه قرار دهید - حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و مایه را به مدت تقریبی 5 دقیقه، با همزن برقی بزنید. سپس وانیلین و گردو را بیفزائید. اكنون هر بار به كمك دو قاشق چایخوری، اندكی از مایه را بردارید و با فاصله در سینی بریزید.
با دست چربكرده رویش را صاف كنید و در دمای محیط نگه دارید تا خنك شود. اینك پرالین را با شكلات سفید آبكرده بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: چنانچه دماسنج در دسترستان نبود حدود 10 دقیقه مایه را بجوشانید.