تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. كره و هر دو شكر را در كاسه مناسبی بریزید و در حدود 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا باقیمانده مواد را به مایه فراهم كرده اضافه كنید و مخلوط نمائید. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از این مایه بردارید و با فاصله روی سینی بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید. سپس شیرینی را روی پنجره سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.
یادآوری: پرك جو را اندكی در دستگاه غذاساز خردكنید.