تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه بادام، شكر و 2 عدد از سفیدههای تخممرغ را در ظرفی بریزید و مخلوط كنید.
سپس 15-20 دقیقه صبر كنید تا بادام نرم شود. حالا مخلوط فراهم كرده را 3 بار چرخ كنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. اكنون باقیمانده سفیدههای تخممرغ و وانیل را اضافه كنید و مایه فراهمكرده را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید.
دستگاه را روشن كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. حالا خمیر را 5- 10 دقیقه در فر قرار دهید تا قدری نرم شود. اینك خمیر را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و دایرههای كوچكی از آن را با فاصله، روی كاغذ روغنی بگذارید.
سینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی بپزد و طلائی رنگ شود.