Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 25 مهر 1403 - 12:06

شیرینی بادامی

شیرینی بادامی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بادام پوست گرفته 200 گرم

 

شكر 400 گرم

 

سفیده‌ تخم‌مرغ 4 عدد

 

اسانس وانیل یك‌دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه بادام، شكر و 2 عدد از سفیده‌های تخم‌مرغ را در ظرفی بریزید و مخلوط كنید.

سپس 15-20 دقیقه صبر كنید تا بادام نرم شود. حالا مخلوط فراهم كرده را 3 بار چرخ كنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. اكنون باقیمانده‌ سفیده‌های تخم‌مرغ و وانیل را اضافه كنید و مایه‌ فراهم‌كرده را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید.

دستگاه را روشن كنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود. حالا خمیر را 5- 10 دقیقه در فر قرار دهید تا قدری نرم شود. اینك خمیر را در كیسه‌ شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ ساده بریزید و دایره‌های كوچكی از آن را با فاصله، روی كاغذ روغنی بگذارید.

سینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی بپزد و طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: شیرینی بادامیآموزش شیرینی بادامیروش تهيه شیرینی بادامیشیرینیبادامیمواد لازم شیرینی بادامی تعداد بازديد: 1814 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است