تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه در ظرف مناسبی كره و هر دو شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا وانیلین، آرد، بیكینگپودر، كورنفلكس، مخلوط میوهها، فندق و شكلات را به آن بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط كنید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری، از مایه فراهم كرده، بردارید و با فاصله در سینی بچینید.
اكنون شیرینیها را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه اطرافشان طلائیرنگ شود، در فر بپزید. شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.