آشپزباشی - افسانه ظروفی:
روشتهیه
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پوست لیمو و تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، آرد ذرت، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و آن را همراه با گل رز درون مایة فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید. اینک داخل خمیرهای قالب زده را با برشگر کوچکتری به قطر 5/2 سانتیمتر خالی کنید و کوکیها را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال بگذارید. آنگاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و کوکیها را به مدت تقیری 12-15 دقیقه بپزید و بعد روی پنجرة سیمی خنک کنید. اینک روی کوکیها را در آیسینگ بزنید و روی پنجرة سیمی بگذارید و رویشان شکر، پسته و گل رز بپاشید.
روش تهیه آیسینگ
25 گرم کره را همراه با 1 قاشق چایخوری آبلیموی تازه و 2 قاشق سوپخوری آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و 225 گرم پودر شکر الک کرده را کم کم به آن بیفزائید.
خواص پوست لیمو
پوست لیمو خوراکی است و روشهای مختلفی برای استفاده از آن در رژیم غذاییتان وجود دارد. یک روش، انجماد پوست و رنده کردن آن ها به قطعات واقعاً ریز است. وقتی این کار را کردید، آن ها را روی غذای خود بریزید و همانطور که می خواهید غذا بخورید. رنده کردن پوست مرکبات، طعم میوه ای را به غذا داده و به شما اجازه می دهد از غذای خود بهتر لذت ببرید. توجه داشته باشید که دانه های لیمو بسیار تلخ هستند، پس حتما آنها را دور بریزید.