آشپزباشی- مریم امیری
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا اندکی گرم شود. آنگاه قهوه را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا کره و شکلات را نیز درون خامه بریزید و آن را از روی حرارت بردارید و قدری هم بزنید تا مایه کاملا یکنواخت شود.
سپس فندق و بیسکویت را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون مایه فراهم کرده را در یخچال بگذارید تا اندکی سفت شود. اینک هربار به اندازه 1 قاشق چایخوری از این مایه بردارید و به شکل توپ درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید.
آنگاه ترافلها را دست کم نیم ساعت، در یخچال نگه دارید. سپس شکلات تلخ (اضافی) را آب کنید و ترافلها را در آن بغلتانید و روی فویل بچینید. در صورت دلخواه میتوانید نی پلاستیکی داخل ترافلها قرار دهید و آنها را با گیپور خوراکی بیارائید.