Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:26

تافی نارگیل و بادام

تافی نارگیل و بادام

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 300 گرم

 

شكر 670 گرم

 

آب 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

كورن سیروپ یا گلوكز 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

بادام زمینی بی‌نمك برشته و خرد كرده 150 گرم

 

پودر نارگیل 45 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

قالب مستطیل 25×35 سانتیمتری را با كره چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. به گونه‌ای كه كاغذ از اطراف قالب حدود 5سانتیمتر بلندتر باشد. آن‌گاه شكر، كره، آب و كورن‌سیروپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

سپس آن را بجوشانید تا دمایش به 145 درجه‌ سانتیگراد برسد - چنانچه دماسنج در دسترس‌تان نبود، مایه را در حدود 15 دقیقه بجوشانید - حالا مایه را از روی حرارت بردارید، بادام زمینی، پودر نارگیل و وانیلین را بیفزائید و مخلوط فراهم كرده را در قالب بریزید و صاف كنید.

اكنون با چاقوی تیز خطوط برش را ایجاد كنید و همینكه تافی كاملاً خنك شد، برش‌ها را از هم جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: تافی نارگیل و بادامتافی نارگیلروش تهيه تافی نارگیل و بادامآموزش تافی نارگیلتهيه تافی نارگیلشيريني تافيتافي بادام تعداد بازديد: 1908 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است