تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
قالب مستطیل 25×35 سانتیمتری را با كره چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. به گونهای كه كاغذ از اطراف قالب حدود 5سانتیمتر بلندتر باشد. آنگاه شكر، كره، آب و كورنسیروپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
سپس آن را بجوشانید تا دمایش به 145 درجه سانتیگراد برسد - چنانچه دماسنج در دسترستان نبود، مایه را در حدود 15 دقیقه بجوشانید - حالا مایه را از روی حرارت بردارید، بادام زمینی، پودر نارگیل و وانیلین را بیفزائید و مخلوط فراهم كرده را در قالب بریزید و صاف كنید.
اكنون با چاقوی تیز خطوط برش را ایجاد كنید و همینكه تافی كاملاً خنك شد، برشها را از هم جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.