تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
آرد، آرد برنج و پوست لیمو را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، كره را بیفزائید و 30 ثانیه دستگاه را روشن نگاه دارید تا مواد به شكل خرده نان درآید.
آنگاه شكر، زرده تخممرغ و آب را اضافه كنید و 15 ثانیهی دیگر مواد را با هم مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
حالا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیمسانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر، دایرههائی از آن ببرید.
آنگاه با برشگر دیگری به قطر 3 سانتیمتر داخل دایرهها را خالی كنید تا به شكل حلقه در آید. حال حلقههای خمیر را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.
همینكه شیرینیها خنك شدند، مواد رویه را رویشان بمالید و با ژلههای شكری بیارائید.
روش تهیه مواد رویه: در ظرف مناسبی كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم در آید و در صورت دلخواه قدری وانیلین به آن بیفزائید.