Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:18

شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن جامد  225 گرم

 

پودر شكر 175 گرم

 

آرد 450 گرم

 

پودر كاكائو  2 قاشق چایخوری

 

زعفران حل كرده یك قاشق سوپخوری

 

تخم‌خرفه و پودر پسته برای تزئین به مقدار لازم

 

زرده تخم‌مرغ برای روی شیرینی 1 عدد

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را، با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه در ظرف مناسبی، روغن و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم در‌آید. سپس آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر شود. بعد خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید؛ نیمی از آن را با پودر كاكائو و نیم دیگر را با زعفران مخلوط نمائید.

حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 4 ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را با وردنه، روی سطح آرد پاشی شده، به ضخامت 1 سانتیمتر باز كنید و با برشگری قالب بزنید و در سینی بچینید. حالا روی شیرینی‌ها زرده تخم‌مرغ بمالید و در صورت دلخواه، پودر پسته یا تخم خرفه بپاشید.

اینك سینی را به مدت 20 دقیقه در فر(تاون) بگذارید تا شیرینی بپزد و طلائی رنگ شود. سپس آن را روی پنجره سیمی خنك كنید و در ظرف زیبائی بچینید.

یادآوری: برای جمع شدن خمیر، آن را خوب ورز دهید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیآشپزباشیافسانه اسفندیاریشیرینی بهشتیروش تهیه شیرینی بهشتیمواد لازم شیرینی بهشتیتهیه شیرینی بهشتی تعداد بازديد: 2011 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است