آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را، با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه در ظرف مناسبی، روغن و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم درآید. سپس آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر شود. بعد خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید؛ نیمی از آن را با پودر كاكائو و نیم دیگر را با زعفران مخلوط نمائید.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 4 ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را با وردنه، روی سطح آرد پاشی شده، به ضخامت 1 سانتیمتر باز كنید و با برشگری قالب بزنید و در سینی بچینید. حالا روی شیرینیها زرده تخممرغ بمالید و در صورت دلخواه، پودر پسته یا تخم خرفه بپاشید.
اینك سینی را به مدت 20 دقیقه در فر(تاون) بگذارید تا شیرینی بپزد و طلائی رنگ شود. سپس آن را روی پنجره سیمی خنك كنید و در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: برای جمع شدن خمیر، آن را خوب ورز دهید.