Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:24

شیرینی شکری رز و پسته

شیرینی شکری رز و پسته

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 60-65 عدد

کره نرم شده 125 گرم

شکر 80 گرم

پوست لیمو (رنده کرده)  یک دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ همزده 1 عدد متوسط

آرد 200 گرم

آرد ذرت 30 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

گل رز خشک (خرد کرده) 2 قاشق چایخوری

پسته خرد کرده برای روی کوکی به میزان لازم

گل برگ‌های خشک گل رز برای روی کوکی  به میزان لازم

شکر دانه درشت برای روی کوکی به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پوست لیمو و تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آرد، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و آن را همراه با گل رز درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

اینک داخل خمیرهای قالب زده را با برشگر کوچکتری به قطر 5/2 سانتیمتر خالی کنید و کوکی‌ها را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

آن‌گاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و کوکی‌ها را به مدت تقیری 12-15 دقیقه بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید.

اینک روی کوکی‌ها را در آیسینگ بزنید و روی پنجره سیمی بگذارید و رویشان شکر، پسته و گل رز بپاشید.

روش تهیه آیسینگ: 25 گرم کره را همراه با 1 قاشق چایخوری آبلیموی تازه و 2 قاشق سوپخوری آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود.

حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و 225 گرم پودر شکر الک کرده را کم کم به آن بیفزائید.

برچسب ها: شیرینی شکریآشپزباشیافسانه ظروفیشیرینی شب عیدشیرینی خونگیشیرینی شکری رز و پستهشیرینی رز و پستهمواد لازم برای تهیه شیرینی شکری رز و پستهطرز تهیه شیرینی شکری تعداد بازديد: 3616 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟