آشپزباشی - افسانه ظروفی
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پوست لیمو و تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد، آرد ذرت، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و آن را همراه با گل رز درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
اینک داخل خمیرهای قالب زده را با برشگر کوچکتری به قطر 5/2 سانتیمتر خالی کنید و کوکیها را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
آنگاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و کوکیها را به مدت تقیری 12-15 دقیقه بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید.
اینک روی کوکیها را در آیسینگ بزنید و روی پنجره سیمی بگذارید و رویشان شکر، پسته و گل رز بپاشید.
روش تهیه آیسینگ: 25 گرم کره را همراه با 1 قاشق چایخوری آبلیموی تازه و 2 قاشق سوپخوری آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود.
حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و 225 گرم پودر شکر الک کرده را کم کم به آن بیفزائید.