آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب شش تائی دونات را چرب نمائید. آرد و بیکینگپودر را در کاسه مناسبی الک کنید و شکر و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه در مرکز این مخلوط حفرهای بسازید و مخلوط شیر نارگیل، تخممرغ و کره را درون این حفره بریزید و هم بزنید.
سپس 50 گرم از پودر نارگیل را به مایه فراهم کرده دونات افزوده و مخلوط سازید. حالا مایه دونات را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و دوسوم از حجم قالبها را از این مایه پر کنید.
اکنون دوناتها را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر بپزید و پس از پختن، 5 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آنها را روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید خنک شوند.
اینک باقیمانده پودر نارگیل را در ظرف مناسب بریزید، روی دوناتها مارمالاد گرم کرده و صاف شده بمالید و روی نارگیل بغلتانید. آنگاه دوناتها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.