Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:21

دونات نارگیلی

دونات نارگیلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد

آرد 260 گرم

بیکینگ‌پودر یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر دانه ریز 100 گرم

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

شیر نارگیل 225 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ همزده 2 عدد (50 گرمی)

کره آبکرده 35 گرم

پودر نارگیل 150 گرم ( 5-6 قاشق سوپخوری)

مارمالاد (فروت فیل) به میزان دلخواه

آشپزباشی- افسانه ظروفی

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب شش تائی دونات را چرب نمائید. آرد و بیکینگ‌پودر را در کاسه مناسبی الک کنید و شکر و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه در مرکز این مخلوط حفره‌ای بسازید و مخلوط شیر نارگیل، تخم‌مرغ و کره را درون این حفره بریزید و هم بزنید.

سپس 50 گرم از پودر نارگیل را به مایه فراهم کرده دونات افزوده و مخلوط سازید. حالا مایه دونات را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و دوسوم از حجم قالب‌ها را از این مایه پر کنید.

اکنون دونات‌ها را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر بپزید و پس از پختن، 5 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آنها را روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید خنک شوند.

اینک باقیمانده پودر نارگیل را در ظرف مناسب بریزید، روی دونات‌ها مارمالاد گرم کرده و صاف شده بمالید و روی نارگیل بغلتانید. آن‌گاه دونات‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: دوناتطرز تهیه دوناتآشپزباشیافسانه ظروفیدونات نارگیلیمواد لازم برای تهیه دوناتدونات خوشمزه تعداد بازديد: 1752 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟