تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مخصوص مینی دونات را چرب نمائید. آنگاه مواد خشک را به جز شکر قهوهای، با هم مخلوط و الک کنید.
سپس شکر قهوهای را به مواد خشک بیفزائید. حالا تخممرغ، شیر، کره و وانیل را در ظرف دیگری بریزید و با مفتول سیمی دستی هم بزنید.
اکنون این مخلوط را درون مواد خشک بریزید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. اینک مایه فراهم کرده را 15 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید و بعد نیمی از حجم قالبها را از این مایه پر کنید.
حالا قالب را در فر بگذارید و دونات را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، بپزید. دونات را روی پنجره سیمی خنک کنید و با آیسینگ بپوشانید.
روش تهیه آیسینگ:
کره، آبلیمو و آب را در ظرف کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود. حالا آن را از روی حرارت بردارید و پودر شکر را کمکم به آن بیفزائید. سپس آیسینگ را در دو ظرف جداگانه بریزید و رنگ دلخواهتان را به آن بیفزائید.